Få et hurtigt overblik over kursusniveauerne

NICE Education samler AMU-kurser, akademiuddannelser, diplomuddannelser og masteruddannelser.
Vi giver dig overblikket, og leder dig videre til den uddannelse, der passer til netop dig.


Klik her og se strukturen for det danske uddannelsessystem

AMU-
kurser

AMU-kurser er efteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Ledige og selvstændige erhvervsdrivende har også mulighed for at bruge kurserne.

Alle kurserne er kompetencegivende, og nogle af dem giver merit til erhvervsudannelserne.

De mange kurser rummer næsten uudtømmelige muligheder for at opkvalificere medarbejderne på det danske arbejdsmarked.

Klik her og læs mere om AMU-kurser

Akademi-
uddannelser

Akademiuddannelser giver dig – sammen med din erhvervserfaring – kompetencer svarende til en erhvervsakademiuddannelse (en kort videregående uddannelse). Uddannelsen svarer til 60 ECTS-point og du studerer om dagen eller om aftenen sideløbende med dit job.

Med en akademiuddannelse får du kvalifikationer, du kan anvende direkte i din dagligdag, eller bygge videre på. Dine behov og ønsker bestemmer, hvordan dit uddannelsesforløb skal se ud. Du kan tage en hel uddannelse, eller du kan anvende de enkelte fag som selvstændige opkvalificeringskurser. Det er helt på til dig.

Klik her og læs mere om akademiuddannelser

Diplom-
uddannelser

Diplomuddannelser henvender sig til voksne med en kort eller mellemlang videregående uddannelse. De er opbygget som deltidsuddannelser over 2-3 år, og der opkræves deltagerbetaling. Visse diplomuddannelser kan også tages på fuld tid over et år.

Undervisningen er tilrettelagt, så det er muligt at passe et arbejde samtidig med uddannelsen.

Klik her og læs mere om diplomuddannelser

Master-
uddannelser

Masteruddannelser henvender sig til voksne, der har en videregående uddannelse i forvejen og har lyst til at læse videre, kan tage en masteruddannelse.

Masteruddannelser er opbygget som deltidsuddannelser over to år (enkelte over tre år), og de udbydes af universiteter og handelshøjskoler. Undervisningen er tilrettelagt, så det er muligt at passe et arbejde samtidig med uddannelsen.

Klik her og læs mere masteruddannelser